“Ik heb mijn eigen zon, maan en sterren,
en een kleine wereld voor mezelf.”

Dat schreef Henry David Thoreau vanuit zijn hut aan Walden Pond. In de bossen van Concord, Massachusetts vond Thoreau zijn eigen kleine wereld vol schoonheid, stilte en simpel plezier. Gelukkig moet je niet naar Massachusetts om te vinden wat hij vond, en je hoeft er ook niet voor in een hut te kruipen. Want The Shepherd’s Farm brengt simpele geneugten en tastbaar comfort samen onder één dak.

Je hebt goed, en dan heb je werelderfgoed.

Hier in Heuvelland is de tijd blijven stilstaan. De Kemmelberg ligt als een stille reus in het landschap. Frankrijk lonkt aan de horizon. Vogelzang vult de lucht, zelfs als het regent. Geschiedenis, ontspanning en 190 hectare beschermd natuurschoon smelten samen tot iets wat UNESCO erkende als werelderfgoed. En in het midden van al dat moois ligt onze hoeve.

Ooit een toevluchtsoord voor de herder en de honderden schapen die de Vlaamse Velden begraasden. Nu een plek die eigenlijk geen plek is, maar een verzameling van geluksmomenten. Een kleine wereld van jezelf. Om te koesteren en te delen met de mensen die je liefhebt.

De nieuwe herder van The Shepherd’s Farm

“Ge moogt gerust zijn.” Dat is het mantra van gastheer Francis. Zorgen dat je je thuis voelt in The Shepherd’s Farm is voor hem niet genoeg. Want is dat niet gewoon het minimum? Nee, het mag meer zijn dan dat. Verwend, ja. Verzorgd, altijd. Verrast, liefst. Francis heeft aan alles gedacht, zodat jij aan niets moet denken. Mis je toch iets, dan staat Francis meteen klaar om het voor je te fiksen. Dat is gastvrijheid.